امروز، چهار شنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۵

افتتاح ایستگاه ورزش روزانه ویژه افراد دارای معلولیت در شیراز

 نخستین ایستگاه ویژه افراد دارای معلولیت، با همکاری هیأت های ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان و ورزش های همگانی استان در مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) شیراز افتتاح شد.
آیین افتتاح دویستمین ایستگاه ورزش روزانه هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس و نخستین ایستگاه ویژه افراد دارای معلولیت، با حضور سیروس پاک‌فطرت رئیس هیأت ورزش‌های همگانی فارس، احسان غلامحسین‌پور رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فارس و جمعی از ورزشکاران دارای معلولیت مجموعه یادگار امام(ره) و ورزشکاران باغ جنت برگزار شد.
احسان غلامحسین‌پور رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان استان فارس، در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات هیأت ورزش‌های همگانی اظهار داشت: «راه‌اندازی این ایستگاه، گامی مهم در مسیر فراگیری ورزش و تحقق عدالت ورزشی است و نشان می‌دهد ورزش همگانی تنها با حضور همه اقشار جامعه معنا پیدا می‌کند.»
وی افزود: «توسعه فضاهای ورزشی عمومی و ایستگاه‌های ورزش روزانه می‌تواند زمینه حضور بیشتر افراد دارای معلولیت را در فعالیت‌های ورزشی و اجتماعی فراهم کند.»
غلامحسین‌پور با تأکید بر نقش ورزش در بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت تصریح کرد: «ورزش برای افراد دارای معلولیت تنها یک فعالیت جسمانی نیست، بلکه فرصتی برای افزایش نشاط، ارتباط اجتماعی، اعتمادبه‌نفس و حضور فعال‌تر در جامعه است و همکاری میان هیأت‌های ورزشی می‌تواند این مسیر را گسترده‌تر کند.»
رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فارس در ادامه بر توسعه ورزش‌های همگانی افراد دارای معلولیت تأکید کرد و همکاری مشترک با هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس را کلید توسعه ورزش‌های همگانی دانست.
* نقش محوری هیأت جانبازان و توان‌یابان در راه‌اندازی ایستگاه
بر اساس این گزارش، راه‌اندازی نخستین ایستگاه ورزش روزانه ویژه افراد دارای معلولیت، با پیگیری و همکاری هیأت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان استان فارس و کمیته همگانی این هیأت به مسئولیت نسیم عطایی انجام شد. این هیأت با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، زمینه حضور ورزشکاران دارای معلولیت در این ایستگاه را فراهم کرد.
* توسعه ایستگاه‌های ورزش روزانه؛ محور فعالیت هیأت همگانی
سیروس پاک‌فطرت، رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس، نیز در این مراسم با اشاره به راه‌اندازی دویستمین ایستگاه ورزش روزانه گفت: «توسعه ایستگاه‌های ورزش روزانه یکی از محورهای اصلی هیأت ورزش‌های همگانی فارس برای نزدیک‌تر کردن ورزش به محل زندگی مردم است.»
وی افزود: «هدف ما این است که ورزش برای همه اقشار جامعه، بدون محدودیت سنی و جسمی، در دسترس باشد و هیچ محله‌ای از ظرفیت ورزش همگانی بی‌بهره نماند. رسیدن به ایستگاه ۲۰۰، حاصل تلاش مجموعه هیأت، شهرستان‌ها، کمیته‌های تخصصی و همراهی ورزشکاران و مربیان است.»
پاک‌فطرت با تأکید بر اهمیت ورزش افراد دارای معلولیت گفت: «حضور ورزشکاران توان‌یاب در آیین افتتاح این ایستگاه، پیام روشنی از فراگیری، عدالت ورزشی و مسئولیت اجتماعی دارد و ورزش همگانی زمانی معنا پیدا می‌کند که همه مردم امکان حضور و مشارکت در آن را داشته باشند.»
* نقش ایستگاه‌های ورزش روزانه در توسعه ورزش محله‌محور
مازیار صالحی، رئیس هیأت ورزش‌های همگانی شهرستان شیراز، نیز با اشاره به نقش ایستگاه‌های ورزش روزانه گفت: «شیراز ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش ورزش همگانی دارد و تلاش می‌کنیم با توسعه ایستگاه‌ها، زمینه استفاده شهروندان را در نقاط مختلف شهر فراهم کنیم.»
وی ادامه داد: «ایستگاه‌های ورزش روزانه می‌توانند به پایگاه‌هایی برای نشاط اجتماعی، سلامت عمومی و شکل‌گیری فرهنگ ورزش در محلات تبدیل شوند و حضور ورزشکاران دارای معلولیت در این ایستگاه‌ها نیز نمادی از ورزش برای همه است.»
در پایان این مراسم، دویستمین ایستگاه ورزش روزانه هیأت ورزش‌های همگانی استان فارس در مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) شیراز افتتاح شد و ورزشکاران حاضر به اجرای فعالیت‌های ورزشی پرداختند.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما