امروز، چهار شنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۵

رویداد ملی «ارتقای بهره‌وری آب» آذرماه در شیراز برگزار می‌شود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: به همت این شرکت و با همراهی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، رویداد ملی «ارتقای بهره‌وری آب» آذرماه امسال و همزمان با روز و هفته پژوهش و فناوری، برگزار می‌شود.
سیاوش بدری در جلسه کمیته بهره‌وری فارس که با حضور استاندار و جمعی از مدیران ارشد استان فارس برگزار شد، گفت: رویداد «ارتقای بهره‌وری آب»، یک حرکت ملی است که مخاطب آن عموم دارندگان ایده‌های خلاقانه هستند.
قائم مقام رویداد ملی ارتقای بهره‌وری آب، خاطرنشان کرد: هدف اصلی از طراحی و اجرای این رویداد علمی، جمع‌آوری ایده‌های نوین و تجارب موفق در زمینه «ارتقای بهره‌وری آب» و استفاده از این ایده‌ها برای رفع چالش‌های مرتبط بوده است.
دبیر کمیته بهره‌وری استان فارس با یادآوری روند اجرایی رویداد ارتقای بهره‌وری آب، استقبال صاحبان ایده خلاقانه از این رخداد علمی را مطلوب اعلام کرد.
او با بیان اینکه علاقه‌مندان رویدادهای علمی، در هشت محور ایده‌های خلاقانه خود را برای دبیرخانه رویداد ارتقای بهره‌وری آب ارسال کرده‌اند، گفت: کاربردهای فناوری‌ها و تجهیزات نوین در ارتقاء بهره‌وری منابع و مصارف آب، مدیریت هدررفت شبکه‌‌های انتقال و توزیع آب، ارزش‌گذاری و اقتصاد آب در بهبود بهره‌وری و حقوق و قوانین مرتبط با آب، بخشی از این محورها بوده است.
بدری ادامه داد: آموزش، فرهنگسازی و مدیریت مشارکتی منابع آب، کاربردهای نامتعارف(پساب، دریا، آب شور، جمع‌آوری باران، رطوبت هوا و ...) در مصارف مختلف، همبست آب، انرژی، غذا و محیط زیست در بهره‌وری آب و نقش تاب‌آوری تاسیسات در بهره‌وری و مدیریت آب، از دیگر محورهای این رویداد علمی است.
او با بیان اینکه، تا پایان مهلت فراخوان، تعداد 570 ایده در محورهای هشت‌گانه به دبیرخانه ارسال شده بود، از حضور و همکاری 60 داور با رویداد ملی ارتقای بهره‌وری آب خبر داد و گفت: هر ایده توسط سه داور بررسی و در نهایت 10 ایده به عنوان برتر شناخته شده است.
دبیر کمیته بهره‌وری فارس گفت: مسئله محوری، روشن بودن راه حل مسئله، جنبه‌های نوآورانه ایده، تناسب نیاز جامعه هدف با راه‌حل و بازار پسندی و نیازمندی‌های زیرساخت‌ها و امکان عملیاتی شدن ایده، محورهای اصلی مد نظر در مرحله داوری ایده‌ها بوده است.
برپایه این گزارش، مراسم اختتامیه رویداد ملی ارتقای بهره‌وری آب قرار است در روز 25 آذرماه امسال و همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای فارس در شیراز برگزار شود.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما