امروز، جمعه، ۱۹ تیر ۱۴۰۵

ارتباط بی‌واسطه استاندار فارس با مردم،از سامد تا پیاده‌روی‌های شهری

 استاندار فارس با حضور در مرکز سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد)، ضمن گفت‌وگوی تلفنی با شهروندانی از نقاط مختلف استان، به درخواست‌ها و مشکلات آنان رسیدگی کرد و بر استمرار ارتباط چهره‌به‌چهره با مردم تاکید نمود.
حسینعلی امیری سه‌شنبه با حضور در این مرکز به‌صورت مستقیم پاسخگوی تماس‌های شهروندان از سراسر استان شد و شهروندان نیز مسائل و درخواست‌های خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند.
استاندار ضمن استماع مشکلات، در موارد لازم راهنمایی‌هایی ارائه داد و برای رسیدگی به درخواست‌ها نیز دستورهای لازم را به دستگاه‌ها و بخش‌های مرتبط صادر کرد.
*رسیدگی به طیف گسترده‌ای از درخواست‌های مردمی
در جریان این ارتباط تلفنی، موضوعاتی از جمله خدمات شهری، مسائل اجتماعی، اشتغال، تسهیلات بانکی و مسائل مربوط به جامعه عشایری استان از سوی شهروندان مطرح شد و برخی پرونده‌ها نیز برای بررسی بیشتر به مدیرکل بازرسی و امور حقوقی استانداری و معاونت‌های ذی‌ربط ارجاع شد.
*ارتباط مستقیم با مردم فقط به سامد محدود نیست
استاندار فارس در حاشیه حضور در سامانه سامد، ضمن تاکید بر اهمیت ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم گفت: در میان این موارد، دو مورد مربوط به برگزار نشدن انتخابات تعاونی‌های عشایری بود که دستور رسیدگی داده شد. همچنین در خصوص متقاضیان وام از خیریه‌ها برای بیماران خاص راهنمایی‌هایی صورت گرفت و موضوع تغییر کاربری زمینی که موجب محدود شدن حقوق اهالی محل شده بود و پیش‌تر نیز در کمیسیون ماده ۵ مطرح شده بود، برای بررسی مجدد ارسال شد.وی ادامه داد:ارتباط با شهروندان تنها از طریق سامانه سامد انجام نمی‌شود و دیدارهای میدانی و گفت‌وگوهای چهره‌به‌چهره نیز به‌صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.
امیری اظهار کرد: ارتباط مردمی بنده با مردم عزیز و شریف تنها منحصر به سامانه سامد نیست و معمولا هفته‌ای چند روز پیاده در سطح شهر قدم می‌زنم و در مکان‌های عمومی و معابر با مردم گفت‌وگو می‌کنم و مردم نیز مشکلاتشان را مطرح می‌کنند و متعاقبا بنده نیز دستوراتی برای رسیدگی به آن درخواست‌ها می‌دهم.
در کنار این فعالیت‌های میدانی، مدیران استان نیز بر اساس جدول زمان‌بندی در این سامانه حضور یافته و به درخواست‌های مردم پاسخ می‌دهند.
*جزئیات تماس‌های امروز با استاندار
استاندار فارس گفت: امروز هم خود بنده در محل سامانه سامد حاضر شدم و به تماس‌های ۱۶ نفر از کسانی که ثبت‌نام کرده بودند پاسخ دادم؛ درخواست‌ها و بعضا شکایت‌ها متنوع بود و موضوعات مربوط به خدمات شهری، مسائل اجتماعی، اشتغال، تسهیلات بانکی و مباحثی نیز مربوط به جامعه عشایر استان مطرح شد که در خصوص برخی درخواست‌ها که نیاز به راهنمایی داشت، توضیحاتی دادم و تعدادی را هم برای بررسی به مدیرکل بازرسی و امور حقوقی استانداری یا معاونت‌های مربوطه ارجاع دادم.
*تاکید بر اولویت رضایت مردمی
امیری با بیان اینکه تلاش می‌کند تا حد امکان ارتباط مستقیم و چهره‌به‌چهره با مردم داشته باشد، افزود: در مجموع آن مقدار که بتوانم ارتباط چهره‌به‌چهره و مستقیم با مردم برقرار می‌کنم.
وی با تاکید بر جایگاه مردم در نظام حکمرانی تصریح کرد: برای ما رضایت مردم و تسهیل در انجام امور آنها بسیار مهم است چرا که بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی دولت را مردم می‌دانیم و تکلیف داریم به احسن وجه در خدمت مردم باشیم و مسائل و مشکلات آنها را حل و فصل کنیم.
سامانه گفت و گوی تلفنی سامد 111 (مرکز ارتباطات مردمی) با دریافت انتقادات، ایده‌ها و نظرات، درخواست‌ها، شکایات و گزارش‌های مردمی می‌کوشد تا با برقراری ارتباط پویا میان مردم و دولت و همچنین افزایش سطح دسترسی به مسئولان و کارگزاران دولت، با رویکرد حل مشکل و همفکری در برنامه‌ریزی‌ها، زمینه مشارکت تمامی اقشار جامعه را عملی سازد.این سامانه در استان فارس تاکنون با حضور مدیران کل ستادی، مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و معاونان استاندار برگزار شده است و امروز نیز با حضور استاندار، به ۱۶ درخواست در حوزه‌های مختلف از نقاط مختلف استان پاسخ داده شد. 
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما