امروز، پنج شنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

تسهیل مسیرهای توسعه خدمات سلامت محور استان، با انگیزه و دغدغه‌مندی مسئولان شهرستان‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، در دومین برنامه سفر دیروز به شهرهای استان، با حضور در شهرستان بیضاء، خدمات سلامت محور در این شهرستان را بررسی کردند.
 برنامه سفر دکتر سید بصیر هاشمی  رئیس دانشگاه و هیأت همراه به شهرهای استان فارس، پس از کامفیروز، با حضور در بیضاء و بازدید مراکز ارائه خدمات سلامت در این شهرستان ادامه یافت. پروژه مرکز خدمات جامع سلامت در حال ساخت دشمن زیاری شهرستان بیضاء، نخستین مرکز مورد بازدید تیم مدیران ارشد حوزه سلامت فارس در سفر به بیضاء بود که هم اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید ضمن ارزیابی روند پیشبرد پروژه از زمان راه اندازی، بر تسریع در تکمیل این مرکز تأکید کرد.دکتر هاشمی و هیأت همراه، در ادامه از مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شهر بیضا که بیش از ۴۳ هزار نفر از جمعیت این منطقه را تحت پوشش دارد، بازدید کردند.در این بازدید و طی گفت و گو با پزشکان و کارشناسان مرکز، میزان پذیرش روزانه بیماران، نوع بیماری ها، موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری، فرآیندهای مراقبت از مادران باردار به ویژه نیازمند مراقبت‌های ویژه، ارزیابی شد.
در ادامه پایش خدمات حوزه بهداشت بیضاء، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در بیمارستان حضرت قمر بنی هاشم (ع)، روند خدمت رسانی در حوزه درمان این شهرستان را بررسی کردند.رئیس دانشگاه و هیأت همراه در این بازدید ضمن عیادت از بیماران بستری در بخش های                                                                                                                                              رادیولوژی، بستری زنان و مردان، اطفال، دیالیز و اتاق عمل، از جمله برنامه های بازدید مسئولان دانشگاه از این مرکز درمانی بود.
در این بازدیدها نوع و میزان اعمال جراحی، میزان تجهیزات و ملزومات پزشکی در اتاق عمل‌ و دیگر بخش های این بیمارستان ارزیابی شده و از خدمات شبانه روزی پزشکان و کارکنان، قدردانی شد.                                                                                        
همچنین در حاشیه بازدید اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان حضرت قمر بنی هاشم (ع)  و به یاد شهدای میناب، یک نهال توسط دکتر هاشمی، رئیس دانشگاه در این مرکز کاشته شد.
دکتر هاشمی در ادامه طی بازدید از پایگاه اورژانس شهرستان بیضاء، اورژانس را از بخش های مهم و کاربردی نظام سلامت برشمرد که خدمات آن در شهرهای پرتردد و حائز موقیعت جغرافیایی ویژه نظیر بیضاء، از اهمیت بالایی برخوردار است.
برنامه پایانی سفر اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در شهرستان بیضاء، شرکت در نشست جمع بندی چالش های شناسایی شده در این بازدید و بررسی راهکارهای تقویت خدمات سلامت محور در این شهرستان بود که با حضور مسئولان شهرستان بیضاء برگزار شد.
دکتر هاشمی در این نشست با اشاره به آگاهی مستقیم از چالش ها، نیازمندی ها و به ویژه پیشرفت های حوزه سلامت شهرستان بیضا، روند توسعه خدمات را نشانگر تلاش مسئولان دانشگاه و شهرستان از گذشته تاکنون دانست و افزود: در بازدید از حوزه سلامت شهرستان بیضا، شاهد ارایه خدمات مطلوب در این شهرستان بودیم و در گفت و گو با بیماران بخش های مختلف بیمارستان و مرکز خدمات جامع سلامت، رضایتمندی از حوزه سلامت مشهود بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تقدیر از دغدغه مندی نمایندگان مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و مسئولان شهرستان های فارس نسبت به حوزه سلامت، تسریع در مسیر پیشرفت و توسعه خدمات سلامت در استان را مرهون تلاش و مشارکت همگانی برشمرد و گفت: در این مسیر خواستار همکاری بیش از پیش مسئولان در شهرستان ها هستیم.مسئول ارشد حوزه سلامت فارس اظهار کرد: تجهیز بیمارستان ها، مراکز درمانی و مراکز خدمات جامع سلامت بر اساس شاخص های وزارت بهداشت انجام می شود که مسئولان دانشگاه با جدیت پیگیر این امر 
هستند.
دکتر هاشمی با بیان اینکه خیرین استان فارس از گذشته تا کنون زبانزد هستند و با اقدامات و عملکرد درخشان خود مجموعه سلامت را یاری می رسانند، تقویت زمینه های بهره مندی از ظرفیت بالای خیرین شهرستان بیضا را موجب سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه های عمرانی و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی عنوان کرد.او ادامه داد: در دو سال گذشته بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشتیم، اما در کنار ارتقای سلامت مردم، پذیرش مجروحان، مصدومان و بیماران، افزایش رضایتمندی مردم و کادر سلامت؛ اجرای پروژه های عمرانی نیز در مسیر خود در حال حرکت است.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما