امروز، شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

پخش «آزادی» نخستین فیلم کوتاه داستانی ساخته شده با موضوع شهدای حرم حضرت شاهچراغ (ع) از شبکه سه سیما

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، نخستین فیلم کوتاه داستانی تولید شده با موضوع شهدای حرم حضرت شاهچراغ(ع) تهیه شده در سازمان فرهنگی شهرداری شیراز و همکاری مؤسسه مصاف، به نویسندگی و کارگردانی امین گودرزی‌پور، با موضوع حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) و شهید «مجتبی ندیمی» و دیگر شهدای حرم در روز شنبه (۱۱ آذر ماه ۱۴۰۱) حوالی ساعت ۱۷:۲۰ الی ۱۷:۳۰ از شبکه سه سیما پخش خواهد شد. به گفته کارگردان، فیلمنامه «آزادی» براساس خاطره خانواده شهید ندیمی نوشته شده و باقی منابع نیز تحقیق مطالعاتی و میدانی بوده است.
لازم به ذکر است که این فیلم به حواشی اتفاقات و اغتشاشات اخیر در جامعه نیز گذری می‌اندازد.
کاوه سماک باشی، بازیگر اصلی این فیلم کوتاه داستانی است و هنرمندانی همچون سیاوش صفری نژاد، محمد رعیتی، فرشاد بزمی، ریحانه عیسوی، محمدتقی نگهداری و ایمان ادراکی در آن ایفای نقش کرده‌اند.
تهیه‌کننده این اثر، سید احمد هاشمی و دستیار کارگردان آن کیانا شاه سیاه هستند؛ همچنین علیرضا دهقانی مدیر فیلمبرداری، میثم مرادی مدیر تولید، یوسف بخشایش تدوینگر و صداگذار، فرشاد تند نویس و ترمه رفیعی طراح گریم و امیر حسین هوشمند صدابردار، علیرضا خرسندی عکاس این فیلم داستانی بوده‌اند.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما