امروز، شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴

تسریع در رسیدگی به درخواست زندانیان با تداوم نشست‌های قضایی در زندان‌های فارس

معاون قضائی و امور زندان‌های دادگستری فارس اعلام کرد: روند برگزاری نشست‌های منطقه قضایی و میزهای خدمت در زندان‌های استان ادامه دارد و این برنامه موجب تسریع در اعطای تسهیلات قضائی، افزایش دسترسی زندانیان به مقامات قضایی و رسیدگی دقیق به درخواست‌های آنان شده است.
الماس گشتاسبی در برنامه میز خدمت رؤسای دادگستری‌ها و دادستان‌های حوزه‌های قضایی مرتبط با زندان مرودشت بیان کرد: در نشست‌های میز خدمت، دیدار و رسیدگی قضائی مقامات و مراجع قضائی با زندانیان در زندان‌های مختلف استان، روند اعطای تسهیلات قضائی و ارفاقات حقوقی به زندانیان واجد شرایط سرعت گرفته و شاهد تسهیل در دسترسی زندانیان به قضات، عدالت کیفری و اخذ پاسخ و رسیدگی اغنایی به درخواست‌های یکایک زندانیان هستیم.
وی اظهار کرد: تسهیلات قضائی از قبیل مرخصی، عفو مشروط، پیشنهاد آزادی مشروط، عفو موردی، تعیین تکلیف زندانیان تحت قرار و بازداشت، اعزام به کار و اشتغال خارج از زندان، پابند الکترونیک و سایر موارد در قالب دیدار با زندانی مورد پیگیری و اقدام قرار
 می‌گیرد.
گشتاسبی با تأکید بر اینکه این برنامه در سایر حوزه‌های قضائی مرتبط با زندان‌های فارس نیز انجام می‌گیرد، گفت: موضوع مهمی که باید مدنظر باشد پیشگیری از وقوع جرم و مهار آن در جامعه است تا بتوان از پیدایش جمعیت کیفری در زندان جلوگیری کرد.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما