امروز، چهار شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۳

مدیرکل فرودگاه‌های استان خبر داد: افزایش بیش از ۳۰ پرواز طی ایام نوروز به فرودگاه‌های فارس

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس از افزایش بیش از ۳۰ پرواز اعم از داخلی و خارجی به طور میانگین طی ایام نوروز به پروازهای فرودگاه‌های استان خبر داد.
فخرالدین کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: به مناسبت ایام نوروز و در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، پروازهای فوق‌العاده در سطح فرودگاه‌های استان خواهیم داشت. وی افزود: به طور میانگین بیش از ۳۰ پرواز در مسیرهای داخلی به خصوص مسیرهای مشهد، کیش، اهواز، آبادان، بندرعباس و مسیرهای خارجی به خصوص دبی و استانبول طی بازه زمانی مذکور افزایش خواهد یافت که این تعداد علاوه بر تعداد پروازهای عادی و معمول است.
کشاورز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه روز گذشته، ۲۱ اسفند که منجر به کنسل شدن پرواز شیراز - تهران شده بود، گفت: روز گذشته خلبان پرواز بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی فلای پرشیا هنگامی که به سر باند پرواز می‌دهد و دور موتور را افزایش می‌دهد، بعد از طی یک سوم باند، یک پرنده را مشاهده می‌کند که عبور کرده است و بعد از آن با نشان‌دهنده‌های موتور هواپیما مواجه می‌شود که نشان از خرابی موتور را می‌دهد.
مدیرکل فرودگاه‌های فارس ادامه داد: خلبان از پرواز منصرف شده و بعد از پیاده کردن مسافران، هواپیما را به پارکینگ منتقل می‌کند که در پارکینگ هنگام چک کردن هواپیما متوجه می‌شوند که یک عقاب وارد موتور شماره ۲ هواپیما شده است.
وی بیان کرد: این پرواز به دلیل حادثه پیش‌آمده کنسل شد و عده‌ای از مسافران پرواز خود را کنسل کرده و عده‌ای دیگر با سایر پروازها به مقصد تهران حرکت کردند.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما