امروز، یک شنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۲

طبیعت مطبوع و بهاری فارس ما را فرا می‌خواند!

سید محی الدین حسینی ارسنجانی  - تماشا
 استان پهناور فارس، استانی چهار فصل، خوش و آب و هوا و معتدل بویژه در بهار است. فارس برخوردار از مهم‌ ترین و با ارزش‌ترین منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع ارزشمندی است که نقش اساسی در تأمین نیازمندی های اولیه انسان مثل اکسیژن، آب، مواد غذایی، گیاهان دارویی و... دارد.
در سال های اخیر با به وجود آمدن معضلات محیط زیستی همانند گرم شدن زمین، افزایش ریزگرد در هوا و همچنین وجود گردو خاک ها، آلودگی های هوایی، سیلاب های تخریب کننده، آتش سوزی ها 
و خشکسالی های پی در پی حفاظت کردن از منابع طبیعی در کشورمان و از جمله استان فارس باید بیشتر از قبل مورد توجه عمومی بویژه حافظان طبیعت و دوست داران محیط زیست طبیعی و گیاهی فارس قرار گیرد.
منابع طبیعی جنگل ها و مراتع فارس از مهم ترین ثروت ها و سرمایه های ملی کشور محسوب می‌شوند و فقط به نسل حاضر تعلق ندارند و میراثی گران بها هستند که باید به آیندگان منتقل شوند. منابع طبیعی و محیط زیست فارس و کشور نقش زیربنایی برای اقتصاد کشور دارد و زمینه‌ساز توسعه پایداراست.
نابودی جنگل ها و مراتع،درختان، رودخانه ها، دریاچه ها، چشمه ها و تفرجگاه ها در آینده موجب فقر، گرسنگی و آلودگی های زیست محیطی میشود،از این جهت باید تلاش کنیم و آنها را برای خود و نسل های آینده به خوبی حفظ و حراست نماییم.
فارس دارای محیط زیستی بکر و خاص است که همه ساله گردشگران زیادی را برای دیدن طبیعت زیبایش جذب می‌کند، اما اگر در فصول بهار و تابستان حفظ و حراست از آن جدی گرفته نشود و مردم عزیز استانمان نیز در این راستا تلاش نکنند، این نعمت بی بدیل خداوند دیر یا زود آسیب دیده و نسل های آینده از این میراث بی‌همتا بهره‌مند نخواهند شد.
طبیعت پربارفارس، این نعمت بی‌همتای خداوند که تاثیرات زیادی در زندگی و ادامه حیات ما فارسیان داشته و دارد و تنفس جان هایمان وابسته به آن است و رایگان در اختیار ما قرار گرفته نباید به فراموشی سپرده شود نباید با آن نامهربانی کنیم.
چه بسا رفتارهای ما در طبیعت، بی‌تفاوتی‌ها و آسیب هایی که به محیط زیست فارس چه خواسته یا ناخواسته وارد می‌کنیم، اثرات جبران ناپذیری را بر زیست بوم و محیط زیستمان و بر کل منابع طبیعی استانمان می گذارد. در آستانه نوروز و در فصل بهار که براساس رسمی دیرینه مردم فارس نسبت به سایر ایام و فصول سال به کوه، دشت، صحرا و دامان طبیعت می روند،باید خودمان حافظان منابع طبیعی و محیط زیست و پوشش گیاهی اطرافمان باشیم چرا که حفظ و حراست از این ثروت خدادادی و 
نعمت های الهی موجب می شود تا بهتر و بیشتر از مفاید و منافع آنها بهره مند گردیم.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما