امروز، پنج شنبه، ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

صعود درخشان پسران ایران

تیم فوتبال زیر ۲۰ سال ایران توانست با برتری برابر ویتنام به مرحله حذفی این مسابقات صعود کند.
تیم فوتبال جوانان ایران در مسابقات زیر ۲۰ سال جام ملت‌های آسیا، برابر یکدیگر به میدان رفتند که این دیدار با برتری سه بر یک شاگردان صمد مرفاوی خاتمه یافت.
این بازی در شرایطی برگزار شد که در دیدار همزمان گروه، استرالیا و قطر هم به مصاف هم رفتند و به دلیل نتایج اخیر، هر چهار تیم شانس صعود به مرحله بعد را داشتند.
ادیب زارعی، میلاد کر، محمدامین حزباوی، امین پیل علی، مرصاد سیفی، علیرضا عنایت زاده، مجتبی فخریان، علیرضا صفری، دنیال ایری، سعید سحرخیزان و حسین حاجی‌زاده یازده بازیکنی بودند که با نظر صمد مرفاوی مقابل ویتنام به میدان رفتند.
شاگردان صمد مرفاوی ابتدا در دقیقه ۳۶ توسط محمدامین حزباوی کاپیتان تیم توانستند دروازه حریف را باز کنند تا شانس صعود داشته باشند. در نیمه دوم اما فشار حملات ویتنام دو چندان شد تا آنها بتوانند نتیجه را جبران کنند تا اینکه در دقیقه ۵۶ ویتنام گل تساوی را به ثمر رساند.
با این حال در در دقیقه ۷۵ سعید سحرخیزان برای دومین بار دروازه میزبان را باز کرد تا بار دیگر شاگردان مرفاوی پیش بیافتند.
در دقایق پایانی هم ادیب زارعی دو واکنش تماشایی داشت تا شاگردان مرفاوی در بازی باقی بمانند.
در دقیقه ۹۳ هم شاگردان مرفاوی گل سوم را توسط حسین زاده به ثمر رساند تا برتری شاگردان مرفاوی قطعی شود.
بدین ترتیب شاگردان مرفاوی هم امتیاز با ویتنام و به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به حریف به مرحله بعد بازی‌ها برسند. ایران به عنوان صدرنشین به دور بعدی صعود کرد و در دیگر دیدار گروه استرالیا با نتیجه ۹ بر ۱ قطر را در هم کوبید و به عنوان تیم دوم صعود خود را قطعی کرد
* عراق حریف ایران در مرحله بعدی شد
- تیم فوتبال جوانان ایران در مرحله بعدی مسابقات زیر ۲۰ سال جام ملت‌های آسیا به مصاف عراق خواهد رفت.
رقیب بعدی ایران در جام ملت‌های آسیا عراق خواهد بود، تیمی که دیروز مقابل سوریه به تساوی دست یافت تا با چهار امتیاز تیم دوم گروه اول شود. عراقی‌ها در مرحله یک چهارم نهایی برای صعود به جام جهانی از ساعت ۱۳:۳۰ شنبه برابر ایران قرار خواهند گرفت. هدایت این تیم را در حال حاضر عماد رضا، مهاجم سابق سپاهان و فولاد برعهده دارد.
* مرفاوی: بازی سختی بود اما چاره‌ای جز پیروزی نداشتیم
سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران گفت: ویتنام تیم خوب و سرسختی بود اما برای صعود چاره‌ای جز برتری نداشتیم و با اتحاد و انسجام تیمی موفق شدیم جواز صعود را بگیریم.
صمد مرفاوی در نشست خبری بعد از دیدار دو تیم جوانان ایران و ویتنام اظهار داشت: همانطور که پیش‌بینی می‌کردیم بازی سختی بود. ویتنام، قطر و استرالیا را شکست داده بود و ما چاره‌ای جز برد در این دیدار نداشتیم و در نهایت با یک اتحاد تیمی و انسجام موفق شدیم پیروز این میدان شویم.
وی ادامه داد: شرایط سختی در این بازی حاکم بود چراکه در صورت کسب تساوی هم باید با این مسابقات خداحافظی می‌کردیم. با تدابیری که داشتیم از فیزیکی گرفته تا مسائل فنی، تیم برتر میدان بودیم و در نهایت هم موفق شدیم ۳ بر یک پیروز شده و راهی مرحله بعد شویم.
سرمربی تیم جوانان کشورمان یادآور شد: الان صعود کرده‌ایم و فرقی نمی‌کند در مرحله بعدی به مصاف ازبکستان برویم یا عراق. ما باید کار خودمان را انجام داده و با ارائه یک بازی خوب و منطقی راهمان را ادامه دهیم.
مرفاوی در واکنش به این سئوال که بازی با ویتنام سخت‌تر بود یا استرالیا، گفت: بازی با ویتنام برای ما خیلی سخت‌تر از آن دیدار بود. برابر استرالیا مستحق باخت نبودیم و حداقل شایسته تساوی بودیم.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما