دکتر ایمانیه با تأکید بر این که
قیمت های مصوب ستاد تنظیم بازار در خصوص اقلام اساسی مردم صرفا در فروشگاه های اعلام شده توزیع می شود، گفت: قطعا در خصوص قیمت کالاها در این فروشگاه ها نظارت و مراقبت خواهد شد، اما آغاز راه هستیم و با همکاری و راهنمایی مردم نقاط ضعف را در این طرح برطرف خواهیم کرد.
دکتر محمدهادی ایمانیه در پایان ستاد تنظیم بازار استان، گفت: این جلسات حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان بصورت دو جلسه در هفته، با حضور بنده و مسئولین مرتبط با تولید و توزیع اقلام و کالاهای اساسی مردم تشکیل می شود.
استاندار فارس با اشاره به اینکه
اصلی ترین مشکل موجود در بازار، عدم ثبات قیمت و نوسان قیمتی است، افزود: یکی از دلایل اصلی نوسان قیمتی و افزایش لحظه ای قیمت اجناس، وجود
واسطه های متعدد و خارج از عرف در توزیع اقلام مورد استفاده مردم است؛ مقرر شده در تعدادی از فروشگاه های منتخب استان که مجموعه ای از نمایشگاه ها،
فروشگاه های بخش خصوصی (فروشگاه امین)، تعدادی از غرفه های شهرداری، تعاونی مصرف کارکنان دولت در
سازمان های مختلف را شامل می شود و در مجموع به هزار فروشگاه می رسند، محصولات اساسی مردم با قیمت مصوب و مناسب توزیع شود.
دکتر ایمانیه، مردم را بهترین ناظر مسئولین عنوان کرد و افزود: در کنار
تیم های بازرسی محسوس و نامحسوس، در نظارت ها همواره به کمک مردم عزیز نیازمندیم؛ چنانچه در مراجعه به فروشگاه های اعلام شده، افزایش قیمت نسبت به قیمت مصوب مشاهده شود، ضمن تماس با شماره ۱۲۴ و اعلام مورد، همکاران سازمان تعزیرات نسبت به بررسی و پیگیری موضوع اقدام خواهند کرد.
نماینده عالی دولت در فارس، گفت: قطعا در خصوص قیمت کالاها در این فروشگاه ها
نظارت و مراقبت خواهد شد، اما آغاز راه هستیم و با همکاری و راهنمایی مردم نقاط ضعف را در این طرح برطرف خواهیم کرد.
لازم به ذکر است؛ ۱۶ قلم کالای اساسی از جمله سیب زمینی، گوجهفرنگی، پیاز سفید و زرد، پرتقال والنسیا و دارابی، سیب زرد و قرمز، مرغ، تخم مرغ،گوشت قرمز گوساله و گوسفند، روغن، شکر، حبوبات، برنج هندی و لبنیات و سایر کالاهای اساسی مردم با قیمتی که یکشنبه هر هفته توسط ستاد تنظیم بازار استان مشخص و اعلام می شود، در
فروشگاه های منتخب دراختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.
* استاندار فارس در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور: یکی از وظایف مسئولین دانشگاهی، توجه به زمینه اشتغال مناسب با رشته دانشجویان است
نماینده عالی دولت در فارس با تأکید بر اینکه به یکی از وظایف مسئولین دانشگاهی، توجه کردن به زمینه اشتغال مناسب با رشته دانشجویان است، اظهار داشت: دانشگاه ها امروزه منحصرا مکان آموزشی نیستند و توجه به آموزش متناسب با بازار کار یکی دیگر از اصلی ترین وظایف آنان است.
دکتر محمدهادی ایمانیه در دیدار با دکتر عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور که به شیراز سفر کرده بود، با بیان اینکه مهارت آموزی به جوانان، خدمت است، گفت: آموزش مطلق به نفع جوانان و کشور نیست؛ ملاک باید تعداد دانشجویانی باشند که زمینه اشتغال آنان فراهم شده باشد.
استاندار فارس با برشمردن عوارض و پیامدهای آموزش جوانان، بدون توجه به آینده شغلی ایشان، اظهار داشت: وقت، هزینه و سایر امکانات و
سرمایه های کشور می بایست صَرف آموزش های کاربردی، به همراه توجه به آینده شغلی و بازار کار جوانان شود.
دکتر ایمانیه با تأکید براینکه باید نسبت به تصمیمات و فعالیت های خود پاسخگو باشیم، افزود: هم افزایی بین دستگاهی خصوصا در سازمان آموزش و پرورش، دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم، بسیاری از موانع و مشکلات پیش روی ارتقای سطح آموزش دانشجویان و مشکلات سخت افزاری مراکز علمی را مرتفع می کند.
وی با تأکید بر اینکه با تمام قوا پای کار آموزش و اشتغال جوانان هستیم، پیشنهاد داد: می شود یکی از ملاک های ارزیابی مدیران و مسئولین را میزان هم افزایی آنان در نظر گرفت؛ جزیره ای عمل کردن بهره مندی کلی و عمومی را کاهش می دهد و همزمان افزایش میزان بودجه و نیروی انسانی را در پی دارد.
نماینده عالی دولت در فارس با تأکید بر اینکه به یکی از وظایف مسئولین دانشگاهی، توجه کردن به زمینه اشتغال مناسب با رشته دانشجویان است، اظهار داشت: دانشگاه ها امروزه منحصرا مکان آموزشی نیستند و توجه به آموزش متناسب با بازار کار یکی دیگر از اصلی ترین وظایف آنان است.
وی با اشاره به سخنان دکتر خسرویان مبنی براینکه ۶۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در سیستم غیردولتی شاغل هستند، افزود: این عملکرد بسیار ارزشمند و کارگشا است.