اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : اسپاگتی و كوفته‌های پنیری
کد خبر : ۲۲۴۴۹
متن کامل خبر

مواد لازم: اسپاگتی 250 گرم مواد لازم برای كوفته‌های پنیری: گوشت چرخ كرده 500 گرم جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده‌كرده 60 گرم (یك‌دوم پیمانه) رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد مواد لازم برای تهیه‌ سس گوجه فرنگی كره 15 گرم پیاز ریز خرد كرده 1 عدد ریحان خشك 2 قاشق چایخوری اورگانو 1 قاشق چایخوری گوجه‌فرنگی خردكرده 440 گرم رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری آب گوشت 250میلی‌لیتر (1 پیمانه) شكر 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سائیده به میزان لازم اسپاگتی را طبق دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته، داخل آب جوش بریزید و بپزید. سپس آب اضافی آن را خالی كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه كوفته‌ها را روی‌ آن قرار دهید و سس را بیفزایید. روش تهیه‌ كوفته‌های پنیری: گوشت چرخ كرده، جعفری، پنیر پارمسان، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ را، در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه از مایه‌ به‌دست آمده، توپ‌های كوچكی درست كنید و در تابه‌ نچسبی، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ كنید. سپس كوفته‌های سرخ‌شده را بردارید و روی حوله‌ كاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. روش تهیه‌ سس گوجه فرنگی: كره را در تابه‌ بزرگی آب كنید. سپس پیاز، ریحان و اورگانو را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و یا تا زمانی كه پیاز، نرم و سبك شود، تفت دهید. آنگاه، گوجه فرنگی، رب گوجه، آب گوشت و شكر را اضافه كنید و هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، شعله را كم كنید و بگذارید آرام‌آرام به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا سس غلیظی به دست آید. فقط هر‌ازگاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا كمی فلفل هم برای مزه‌دار كردن به آن بیفزایید. در این هنگام، كوفته‌ها را درون سس قرار دهید و ۵ دقیقه‌ دیگر صبر كنید تا بپزد.