امروز، شنبه، ۶ بهمن ۱۴۰۳

میرزایی سرپرست جدید اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس شد

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: یکی از سیاست های اصلی سازمان نوسازی کشور اولویت به تکمیل پروژه های آموزشی نیمه تمام با اولویت پروژه های خیرساز عنوان کرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، دکتر علی شهری در آیین تکریم سرپرستان سابق و جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس در شیراز گفت:کار مدرسه سازی، بسیار ارزشمند و اثرگذار است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور، این سازمان را سازمانی پویا و رو به جلو دانست وگفت: فعالیت های این سازمان هم در سطح ملی و هم در سطح بین الملل زبانزد است.
شهری به عنوان نمونه گفت: دربحث مقام سازی مدارس، فعالیت های سازمان نوسازی بسیار مورد تحسین است و حتی معاون سازمان ملل هم با بینظیر خواندن فعالیت این سازمان در این عرصه در کشور، از این سازمان تمجید کرد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشورتعامل مناسب مدیران و کارشناسان سازمان نوسازی با سایر نهادها و دستگاه ها را رمز موفقیت عنوان کرد که منجر به برکات فراوانی شده است.
شهری گفت: یکی از سیاست های اصلی سازمان نوسازی کشور اولویت به تکمیل پروژه های آموزشی نیمه تمام با اولویت پروژه های خیرساز عنوان کرد.
در پایان این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مهندس آرش شیروانی، سرپرست سابق اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس، مهندس محمود میرزایی به سمت سرپرست جدید این اداره کل منصوب شد.
در سوابق میرزایی میتوان مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس، دبیر شورای حمل و نقل و ترافیک استان و رئیس سازمان همیاری شهرداری های فارس را مشاهده 
کرد.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما