امروز، پنج شنبه، ۱۰ مهر ۱۳۹۹

خوراک فلفل دلمه‌ای با قارج

 مواد لازم برای 3 نفر:
 5عدد فلفل دلمه‌ای رنگی کوچک
 2 /1  پیمانه قارچ خردشده
 4 /1 پیمانه خامه
2 /1 پیمانه شیر
2 /1 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
50 گرم کره
2 قاشق چایخوری شکر و نمک
1 قاشق سوپ‌خوری سبزی معطر خشک
1 عدد پیاز خردشده
 4 /1 پیمانه بادام هندی
1 عدد زنجبیل تازه کوچک
4 /1 قاشق چایخوری پودر هل
4 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
1- ابتدا فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید سپس آنها را به صورت تکه‌های ۳ سانتی برش دهید. زنجبیل را هم بعداز شست وشو ریز خردکنید. حالا در یک تابه یا قابلمه کوچک نیمی از کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس پیاز، پودر هل، سیر، پودر فلفل تند و زنجبیل را بریزید و آنها را باهم خوب تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند. حرارت را کم کنید، بادام هندی را به مواد اضافه کرده و خوب مواد را باهم مخلوط کنید.
2- اکنون مواد را داخل ظرف غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. کمی هم آب به مواد اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا مایه نرمی حاصل شود. دقت کنید که بیش ازاندازه آب به مواد اضافه نکنید.
3- در یک تابه مابقی کره را ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه‌های فلفل دلمه‌ای و قارچ را داخل آن تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند. به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. حالا مواد داخل مخلوط کن را به مواد داخل تابه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آنها را باهم تفت دهید سپس سبزی معطر را اضافه کنید. اکنون باید شیر را به مواد اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً داغ شده و خوب با مواد مخلوط شود. در انتها خامه، شکر و در صورت نیاز کمی نمک هم به مواد اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مواد خوب به خورد هم بروند و مایه نسبتاً غلیظی حاصل شود. به مدت 2 تا 3 دقیقه صبر کرده، آن را سرو کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما