امروز، پنج شنبه، ۲۸ شهریور ۱۳۹۸

فارفاله با سس قارچ

 مواد لازم برای 4 نفر:
میگو 16 عدد
 سیر له كرده 2 حبه
 آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
 روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
 پیاز خرد كرده  1 عدد
 قارچ خرد كرده 100 گرم
 فلفل دلمه‌ای خردكرده  نصف 1 عدد
 سس گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری
 ماست چكیده 2 قاشق سوپخوری
 خامه  1 قاشق سوپخوری
 نمك‌وفلفل به میزان لازم
 پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
 پاستا فارفاله 500 گرم
طرز تهیه: 
ابتدا میگوها را پاك كنید و بشویید و با سیر و آبلیمو مخلوط كنید. آنگاه به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا میگو مزه‌دار شود. سپس در تابه مناسبی روغن زیتون بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حال قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه كنید و به مدت ۵ دقیقه، روی حرارت تند تفت دهید تا قارچ و فلفل قدری نرم شوند. سس گوجه‌فرنگی، ماست چكیده، خامه، نمك، فلفل و پودر آویشن را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. اینك مخلوط قارچ را به این سس بیفزایید و آن را گرم نگه‌ دارید. پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد آن را در آبكش بریزید و قدری روغن زیتون به آن اضافه كنید. حال میگوها را به سیخ چوبی بكشید و در روغن تفت دهید تا بپزد. آنگاه پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و همراه میگو میل كنید.
نکته: قبل از به سیخ كشیدن میگو، سیخ‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا هنگام تفت دادن میگو سیخ‌ها نسوزد.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما