امروز، چهار شنبه، ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

مربای گردو

 مواد لازم: 
چاقاله گردو 1 کیلوگرم
آهک ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
هل به دلخواه
چوب دارچین به دلخواه
میخک به دلخواه
1- گردوها را در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای ۱۰ روز کنار بذارید. در این مدت، آب گردوها را هر روز عوض کنید.
2- آهک را در ظرفی بریزید و ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید. بگذارید تا آهک ته‌نشین بشود و بعد به آرامی آب آهک را در ظرفی دیگر بریزید. گردوها را برای ۱۲ ساعت در آب آهک بگذارید و بعد خارج کنید، خوب بشویید و ۱ روز دیگر در آب خیس کنید ( آب را چندین بار عوض کنید).
3- شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها را اضافه کنید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزند.
4- ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی دیگر بپزد.
5- مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشود و در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما