امروز، دوشنبه، ۱۸ آذر ۱۳۹۸

دانستنی‌هایی از واتساپ؛ شبکه اجتماعی پرطرفدار

سیدمحی الدین حسینی ارسنجانی - تماشا
مقدمه:
واتس اپ به عنوان یکی از پیام  رسان های 
پرطرفدار همواره دستخوش تغییرات و تحولات فراوان از نقطه نظر فنی و تکنولوژی در عصر و زمانه ماست و روزگاری فرا 
می رسد که واتس اپ برخوردار از بالاترین حجم از آمار علاقه مندان و دوستداران در ایران و بسیاری از نقاط جهان تبدیل 
گردد.
در همین رابطه بسیاری از کاربران به دنبال ارائه برخی از تسهیلات و تکنولوژی های نوین در این پیام رسان جهانی هستند.در ادامه به بخشی از این تحولات و تغییرات پیش آمده در واتس اپ و خدمات و تسهیلاتی که این پیام رسان می تواند به دارندگان گوشی های اندروید ارائه دهد می‌پردازم.
* برخی شیوه حذف پیام‌ها از چت‌ها در واتس‌اپ:
حذف پیام‌ها در هر اپ پیام‌رسان روش خاص خود را دارد و برخی از آن‌ها هم اصلاً از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند. با این حال خوشبختانه اپ‌های پر استفاده‌ای مثل تلگرام و واتس اپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده‌اند. 
در این مطلب به آموزش چگونگی حذف پیام در واتس اپ و روش بازیابی پیام‌های پاک شده خواهیم پرداخت. در واتس اپ حذف پیام دو روش دارد. اولین روش پیام را از روی حافظه گوشی پاک می‌کند که در چت گروهی یا شخصی شما فقط آن را برای خودتان حذف می‌کند و افراد دیگر همچنان می‌توانند در صفحه چت خودشان پیام شما را مشاهده کنند. 
روش دوم هم حذف از کل چت است که پیامتان را هم برای خودتان و هم برای افراد گروه یا فرد مقابل حذف می‌کند. برای پاک کردن پیام کافیست به این روش عمل کنید: وارد چت خصوصی یا گروه مورد نظرتان شوید و روی پیامی که قصد حذف کردنش را دارید لمس کرده و مدت کوتاهی نگه دارید تا منوی انتخاب‌های در قسمت بالای نمایشگر ظاهر شود.
گزینه‌ای که به شکل سطل زباله است را انتخاب کنید.اگر می‌خواهید پیام را برای خودتان حذف کنید گزینه Delete for me و اگر می‌خواهید پیام برای همه حذف شود گزینه Delete for everyone را انتخاب کنید. واتساپ در ابتدای معرفی قابلیت حذف پیام، یک محدودیت زمانی ۷ دقیقه‌ای برای آن در نظر گرفت اما بعد از چند ماه آن را به حدود۱ ساعت گسترش داد. بنابراین برای آنکه بتوانید پیام‌هایتان را برای دیگران هم حذف کنید باید حداکثر یک ساعت و ۸ دقیقه از زمان ارسال پیامتان گذشته باشد. 
در گروه‌ها هم روش کار به همین صورت است و برای حذف پیام‌هایتان باید حداکثر تا یک ساعت بعد از ارسال پیام اقدام کنید. علاوه بر این هر کاربر گروه فقط می‌تواند پیام‌های ارسالی خودش را حذف کند و امکان حذف پیام سایر کاربران برای ادمین گروه تعریف نشده است. دقت داشته باشید وقتی پیام را فقط از حافظه گوشی حذف می‌کنید اثری از آن در چت باقی نمی‌ماند اما وقتی آن را برای دیگران هم حذف می‌کنید به جای آن پیامی به صورت This message was deleted برای شما و سایر افراد آن چت به نمایش در می‌آید. نکته دیگر هم این است که اگر شخص دیگری هم در چت خود با شما یا چت گروهی پیامش را حذف کند، همین پیام برای شما و دیگران به نمایش 
در می‌آید.
* روش‌هایی برای بازیابی چت‌های حذف شده 
برای اینکه بتوانید چت‌هایتان را در واتس اپ بازیابی کنید لازم است که از قبل گزینه Chat Backup را در تنظیمات فعال کرده باشید. برای فعال کردن این امکان: به منوی تنظیمات (Settings) واتساپ بروید. 
گزینه Chats را انتخاب کنید. گزینه Chat Backup را انتخاب کنید. در این قسمت می‌توانید انتخاب کنید که با چه بازه زمانی از چت‌هایتان بک‌اپ گرفته شود که می‌توانید گزینه‌هایی مثل روزانه، هفتگی و ماهیانه یا هیچ‌وقت را انتخاب کنید. این فقط یک روش برای گرفتن پشتیبان از پیام‌ها و چت‌های واتس اپ است و برای اینکه از جزئیات بک‌آپ گیری و چگونگی انجام آن در حالت های مختلف اطلاع بیشتری پیدا کنید می‌توانید این مطلب را بخوانید.بسته به اینکه واتس اپ کی از پیام‌های شما بک‌آپ گرفته باشد می‌توانید پیام‌های پاک شده‌تان را برگردانید. مثلاً اگر امکان بک‌آپ به صورت روزانه را فعال کرده‌اید، از زمان بک‌آپ قبلی تا روز بعد که بک‌آپ جدید گرفته می‌شود فرصت دارید نسخه پشتیبان پیام‌هایتان را بازیابی کنید.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما