امروز، پنج شنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۲

رد شایعه تأمین قرار وثیقه برای بازداشت‌شدگان از سوی استاندار فارس

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس درباره شایعات و شبهات منتشر شده در فضای مجازی درباره حمایت از برخی افراد و بازداشت‌های اخیر توضیحاتی ارائه کرد. 
به گزارش ایرنا، بازداشت های اخیر شیراز طی روزهای گذشته به داغ شدن شایعات در فضای مجازی دامن زده است.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا درباره بعضی از این شایعات پاسخ داد.
جواد قناعتی با اشاره به بازداشت های اخیر، قانون را فصل الخطاب در همه امور دانست و گفت: رای دستگاه قضایی فصل الخطاب است و باید همگان به آن تمکین کنند.
مدیرکل سیاسی استانداری بر اجرای قانون برای همگان تأکید کرد. وی با اشاره به دستگیری‌های اخیر در شیراز تصریح کرد: ملاک عمل در این زمینه نظر دستگاه قضایی است و هرگونه اظهار نظر در این زمینه برعهده این مرجع خواهد بود که قطعا مدیریت ارشد استان فارس نیز از این تصمیم حمایت خواهد کرد.
قناعتی در پاسخ به سؤال دیگری درباره شایعات فضای مجازی درباره تأمین قرار وثیقه از سوی استاندار فارس برای آزادی بازداشت شدگان، قویا این مسئله را رد کرد.
به گزارش ایرنا، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد: در راستای مبارزه قاطع دادگستری استان با مفاسد اقتصادی ۲ عضو کنونی شورای شهر شیراز و معاون سابق شهرداری شیراز با اتهامات مالی و به دستور مقام قضایی بازداشت شدند.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما