امروز، پنج شنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۲

دومین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در شیراز آغاز به کار کرد

حسین حسن پور- تماشا
دومین همایش سالانه «توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز» با حضور جمعی از مسئولان، کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه مدیریت شهری، شهردار بغداد و سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از ایران و سه کشور جهان، آغاز به‌کار کرد.
شهردار شیراز چهارشنبه سوم خرداد در همایش «سرمایه‌گذاری در شیراز» اجرای فرمایش رهبر معظم انقلاب را از اهداف این رویداد برشمرد و گفت: شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی بوده و با داشتن حافظ، سعدی، شیخ روزبهان، باغ‌های قصردشت، باغ ارم و دلگشا، عفیف‌آباد و جهان‌نما، هنرهای میناکاری، قلم‌زنی، اختصاص عنوان شهر جهانی صنایع دستی، قطب پرشکی و گردشگری خود ظرفیت بی‌بدیلی را رقم زده است.
دکترمحمدحسن اسدی همچنین با تبریک سالروز آزادی خرمشهر و عملیات بیت‌المقدس، به عنوان حماسه‌ای بزرگ و افتخارآفرین، اضافه کرد: امروز در این همایش میزبان سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از نقاط مختلف ایران و کشورهای عمان، چین و ترکیه هستیم.
او با اشاره به حضور شهردار بغداد در این همایش، شرکت شهرداران و رؤسای کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شوراهای کلانشهرها و معاونان مالی و اقتصادی شهرداری‌ها و ... را مغتنم دانست و گفت:رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» پیش‌نیازهایی را مطرح فرمودند که سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد از جمله آنهاست.
استاندار فارس در دومین همایش ملی توسعه سرمایه گذاری در شیراز با اشاره به اهداف جمهوری اسلامی ایران و رویکردهای دولت سیزدهم مبنی بر تعامل، همکاری و مشارکت همه جانبه با سایر کشورها، تصریح کرد: آمادگی داریم نقش خود را به عنوان استان فارس و شهر شیراز برای ارتباط با سایر کشور ها و تحقق اهداف دولت ایفا کنیم؛ بی شک شهر شیراز فرصت های طلایی برای 
سرمایه گذاری در حوزه های مختلف دارد.
استاندار فارس به اولویت های سرمایه گذاری در شیراز اشاره کرد و گفت: فارس در ۴ زمینه گردشگری مذهبی، تفریحی، سلامت و تاریخی سرآمد‌ است؛ بازسازی بافت پیرامون حرم های مطهر احمدی و محمدی علیه السلام در جذب بیش از پیش گردشگر مؤثر 
است.
گزارش کامل این همایش را در شماره بعدی روزنامه «تماشا» منتشر خواهد شد. 
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما