امروز، پنج شنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۲

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس: در عملیات مشترک پلیس فارس و تهران بزرگ ۵۷ کیلوگرم حشیش کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس گفت: در عملیات مشترک پلیس مبارزه با مواد مخدر پایگاه دهم تهران بزرگ و فارس، 57 کیلوگرم حشیش کشف شد.
سردار یوسف ملک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، بیان داشت: در راستای طرح مبارزه با سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پایگاه دهم تهران بزرگ با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند فردی با یک سواری پژو 405 در محور  جیرفت- شیراز در حال انتقال یک محموله حشیش است که موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فارس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس پس از هماهنگی با مرجع قضائی به این محور اعزام و با ایجاد تور ایست و بازرسی موفق شدند خودرو پژو حامل حشیش را شناسایی 
کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه پس از طی مسافتی تعقیب و گریز مأموران موفق شدند با اقدامات فنی و تخصصی خودرو را توقیف و راننده را نیز دستگیر کنند، تصریح کرد: در بازرسی از این سواری 57 کیلوگرم حشیش کشف شد.
سردار ملک‌زاده با اشاره اینکه قاچاقچی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، گفت: برخورد قانونی با قاچاقیان مواد مخدر در سال جاری توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان با قاطعیت دنبال می شود.

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما