امروز، دوشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

خورشت با به

مواد لازم:
• گوشت بدون استخوان 750 گرم
• به 1 کیلوگرم
• پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
• روغن 150 گرم
• شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
• آبلیمو نصف فنجان کوچک
• گوجه فرنگی یا رب
• زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
• نمک و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را قیمه‌ای خرد می کنیم سپس آن را کوبیده و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به‌ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورشت به شکر، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورشت به جا بیافتد. دقت نمایید خورشت آنقدر نپزد که به‌ها له شود و بعد از کشیدن خورشت خلال‌های به فرم و شکل خود را حفظ نماید. خورشت را با چلو میل نمایید.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما