امروز، چهار شنبه، ۱ خرداد ۱۳۹۸

کوکو سویا و سیب زمینی

مواد لازم برای ۶ نفر:
سویا: ۳ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
جعفری ساطوری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
کوکو سویا و سیب زمینی؛ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه:
1- برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا باید سویا را خیس کنید. برای این‌که سویا طعم لذیذتری پیدا کنید می‌توانید آن‌ها را در شیر خیس کنید. ۳۰ دقیقه زمان برای خیس خوردن سویا‌ها در شیر یا آب کافی است.
2- بعد از خیس خوردن سویا‌ها حسابی آب یا شیر آن‌ها بگیرید. سویا‌ها را مشت مشت بردارید و حسابی بچلانید. سیب زمینی خام و پیاز را رنده کنید و آب‌شان را بگیرید. سیر‌ها را هم رنده کنید و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
3- برای این‌که مایه کوکو یکدست شود ادویه‌ها، جعفری، آرد سوخاری و تخم‌مرغ‌ها را به علاوه مخلوط سویا، سیب زمینی، سیر و پیاز در غذاساز یا چرخگوشت بریزید. مایه کوکو باید صاف و یکدست شود. در یک ماهیتابه نچسب روغن را داغ کنید و مایه کوکو را به هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.
نکات مهم: برای درست کردن کوکو سویا و سیب زمینی به جای آرد سوخاری می‌توانید از آرد نخودچی استفاده کنید.
در صورت تمایل یک عدد هویج پخته به مایه کوکو اضافه کنید.
به جای سیر تازه می‌توانید از پودر سیر و نیز پودر انبه (در عطاری‌ها موجود است) برای درست کردن این کوکو استفاده کنید.
به جای سیب‌زمینی خام می‌توانید از سیب‌زمینی پخته استفاده کنید، اما سیب‌زمینی پخته باعث می‌شود کوکو روغن بیشتری به خودش جذب کند.
برای طعم متفاوت این کوکو در صورت تمایل ½ قاشق چایخوری پودر آویشن به آن اضافه کنید. به جای جعفری هم می‌توانید از کرفس ریز خرد شده استفاده کنید.
کوکو سویا و سیب زمینی را با نان یا برنج، سبزی خوردن، انواع ترشی یا خیارشور، سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده سرو 
کنید.
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما