امروز، یک شنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

پیتزای سیب زمینی با پختی ترکیبی

مواد لازم:
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۴ عدد سیب زمینی درشت، یک سوم فنجان پیاز خرد شده، یک سوم فنجان فلفل دلمه خرد شده، یک چهارم فنجان قارچ خرد شده، دو قاشق چای‌خوری جعفری خرد شده، یک دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک دوم فنجان ماست کم چرب، یک دوم قاشق چای‌خوری نمک، یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، یک دوم فنجان سس گوجه فرنگی، یک قاشق 
سوپ خوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان (رنده شده)
یک فنجان پنیر موزارلا (تکه تکه شده)، ۱۲ عدد زیتون سیاه یا سبز، ۳ قاشق روغن، یک قاشق چای‌خوری مخلوط پودر سبزیجات معطر
طرز تهیه:
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با پوست کاملاً شسته و با چنگال نوک تیزی قسمت‌هایی از پوست و گوشت داخل آنها را سوراخ کنید سپس آنها را در کف ظرفی چیده و در داخل مایکروفر با درجه حداکثر یا همان قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید. پس از طی این مدت، سیب زمینی‌ها را بیرون آورده و کمی صبر کنید تا سرد شوند. در این مدت گوشت چرخ کرده را در روغن تفت داده و بگذارید بپزد. سپس رب گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه‌ای و قارچ های خرد شده را هم به ترتیب به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مدت ۳ دقیقه بر روی اجاق گاز حرارت دهید.
پودر سبزیجات معطر، جعفری خرد شده و پودر سیر را به مواد فوق اضافه کرده و با آنها مخلوط کنید. ماست، نمک، فلفل سیاه و دو سوم فنجان از پنیر موزارلا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد فوق بیفزایید. پس از آنکه سیب زمینی‌ها کاملاً سرد شدند، داخل آنها را با کمک چاقو و قاشق خالی کنید. این کار را با دقت انجام دهید تا پوست سیب زمینی سوراخ نشود.
در ضمن لازم نیست تمام محتویات داخل سیب‌زمینی ها را خالی کنید. این کار را به اندازه‌ای انجام دهید که بتوان از آنها به عنوان ظرفی برای جای دادن مخلوط حاصل استفاده کرد. سیب زمینی های تو خالی را درون ظرف پیرکس تخت بچینید. سپس داخل هر یک از آنها را با مخلوط مواد پر کنید و در آخر روی سطح آنها را با پنیر پارمیسان، پنیر موزارلا، زیتون و سس گوجه فرنگی بپوشانید. ظرف حاوی 
سیب زمینی‌های شکم پر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت برابر با ۲۴۴ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا سیب زمینی‌ها و مواد داخل آنها به طور کامل بپزند. 
 

نظرات کاربران
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
  • نام و نام خانوادگی
  • آدرس ایمیل
  • نظر شما