* سوپ مناسب فصل پاییز
مواد لازم:
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری (به اضافه یک مقدار کم برای سرو)
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
گل کلم خرد شده ۱ عدد (حدود ۶۰۰ گرم)
شیر ۲۵۰ میلی گرم
عصاره سبزیجات۸۵۰ میلی گرم
خامه پرچرب ۱۵۰ میلی گرم
شاه بلوط خرد شده ۲۰۰ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده (برای سرو) ۲۵ گرم
طرز تهیه:
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کرده و پیاز را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند. گل کلم، شیر و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم کرده و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد تا گل کلمها نرم شوند.
حالا خامه را اضافه کرده و به سوپ چاشنی بزنید و بگذارید دوباره جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و شاه بلوطها را اضافه کنید. بعد با استفاده از یک گوشتکوب برقی سوپ را به مخلوطی یکدست تبدیل کنید.
سوپ را بچشید تا اگر لازم است چاشنی بیشتری به آن بزنید. در آخر پارمیسان، فلفل سیاه و روغن زیتون را روی سوپ ریخته و سرو کنید.